19 Sie 2019 (poniedziałek)
19:45

InnerDance – szamańska podróż w głąb podświadomości

Warsztaty

Chcesz przeżyć bliskie spotkanie ze swoją podświadomością?
Otworzyć się na swoje wnętrze?
Popracować z trudnymi dla Ciebie emocjami albo po prostu wspomóc swój wewnętrzny rozwój?
Jeśli tak, to zapraszamy Cię w każdy poniedziałek o 19:45 do Studia Jogi YAM na InnerDance! I nie jest to taniec ani ruch spontaniczny, ale pochodzącą z Filipin metoda łącząca szamańskie tradycje z nowoczesnym naukowym podejściem do zagadnień związanych ze świadomością.

Koszt: 35 zł
Szczegółowy opis na Facebooku lub stronie Studia Jogi YAM

Lokalizacja:
Studio Jogi Yam
Kochanowskiego 4

60-844 Poznań

Inne wydarzenia z tej kategorii

poniedziałek, 28 Paź
18:00

Zapraszamy na odbywające się cyklicznie zajęcia Gaga/people o godzinie 18.00, w Stary Browar Nowy Taniec, w przepięknym Studio Słodownia + 3, w Poznaniu. *Niepotrzebne jest jakiekolwiek doświadczenie z tańcem, aby

07.09 - 30.11

!!! UWAGA!!! Na każde wydarzenie obowiązują zapisy! Tutaj link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eQneNyvtob4NKNMbJc-InQZCsdVvLMhFmwEdOjzOwPg/edit?usp=sharing ------------------------------------------------ Crafterskie Soboty to projekt otwartej przestrzeni warsztatowej zawierającej stanowiska tematyczne. Przyjdź i skorzystaj, za darmo naucz się tworzenia nowych

czwartek, 1 Sty

Kolejna w Zakładzie przed nami! Kolejna okazja, by zrobić coś RAZEM. Tematem przewodnim będzie PAPIER. Przybywajcie całymi rodzinami! Spędźcie dobrze czas Zapisy i szczegóły znajdziecie pod linkiem>> ///// PLAN DNIA

sobota, 5 Paź

Razem z Sandrą Sowińską przygotujemy najpopularniejsze tajskie potrawy prosto z Azji. Przeniesiemy się w świat oryginalnych dań, świeżych limonkowo-kolendrowych aromatów i pikanterii chilli. Menu: tom yum goong – ostro-kwaśna zupa

sobota, 16 Lis

Uczestnicy poznają rodzaje owoców morza, metody rozpoznawania świeżości, sposoby przerabiania oraz różne sposoby przygotowania ich w domowych warunkach. Dodatkowo do owoców morza przygotujemy domową focaccię z suszonymi pomidorami i rozmarynem.