21 Sie 2019 (środa)
15:00
Warsztaty wikliniarskie

Warsztaty wikliniarskie

Warsztaty

W czasie warsztatu plecionkarskiego będziecie mogli zapoznać się z podstawowymi technikami plecionkarskimi tak by wykonać niewielki, prosty koszyczek. Prace będziecie mogli zabrać ze sobą do domu, pochwalić się przyjaciołom i jeszcze długo czerpać satysfakcję z dzieła własnych rąk.
Nie jest wymagane żadne doświadczenie, a jedynie ochota do działań manualnych 🙂

ŚRODA 21 sierpnia, godz. 17.00 do 20.00
ŚRODA 28 sierpnia, godz. 17.00 do 20.00

Każda data warsztatów to pojedyncze warsztaty.
Warsztaty są bezpłatne.
Ilość miejsc ograniczona, a więc prosimy o zapisy na adres: [email protected]

Warsztaty poprowadzi Zbigniew Polaczyk (absolwent Uniwersytetu Ludowego w Wzdowie, obecnie ULRA w Woli Sękowej). Czeladnik witrażysta i mistrz plecionkarz, który na co dzień prowadzi pracownię plecionkarską w Warsztacie Terapii Zajęciowej w Baranowie).

UWAGA: Zajęcia mogą zostać odwołane w sytuacji ulewnego deszczu czy burzy. Jeśli do tego dojdzie, zamieścimy informację w formie postu w danym wydarzeniu.
Biorąc udział w zajęciach wyrażasz zgodę na wykorzystanie zdjęć i materiałów video zawierających wizerunek uczestników podczas zajęć do wykorzystania ich w działaniach promocyjnych i do celów sprawozdawczych.

Wstęp wolny 🙂
#poznanwspiera
Warsztaty dofinansowane ze środków m. Poznania w ramach projektu “Kulturalny Ogród Szeląg”

Lokalizacja:
Ogród Szeląg
ul. Ugory
Poznań

Inne wydarzenia z tej kategorii

07.10 - 13.10

Za oknem czuć już jesień, skończyły się afrykańskie upały :) Zatem czas zaprosić Was na VI edycję Nocy Szkoleń. Tym razem zapraszamy Was na szkolenia od 7 do 12 października

sobota, 12 Paź

Wspólnie z zgłębimy tajniki najlepszych burgerów. Zaczniemy od przygotowania własnych bułek, poprzez najlepsze nadzienia a skończymy na domowym ketchupie, majonezie i frytkach. Menu: domowe bułki burger jagnięcy burger klasyczny z

wtorek, 24 Wrz

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem wspólnie przygotujemy hiszpańskie dania: Pan con jamon – grzanki z wiejskiego chleba z pulpą pomidorową i

19.01 - 17.02

Zaawansowany kurs dla osób pracujących w branży winiarskiej i gastronomii oraz dla niezwiązanych z branżą miłośników wina. Kierowany do osób, które chcą pogłębić wiedzę winiarską. Kurs szczegółowo porusza tematykę uprawy

sobota, 19 Paź
12:00

Nasz warsztatowy grafik obfituje w wiele propozycji tanecznych, dlatego nie mogło w nim zabraknąć warsztatów ruedowych. Dobrze wiemy ile radości i fanu dają takie spotkania i już teraz zapraszamy WSZYSTKICH