Warsztaty kulinarne – kuchnia libańska

Warsztaty

Akademia kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na warsztaty z Mają Skorupską majaskorupska.blogspot.com, która nauczy nas przygotowywać aromatyczne dania kuchni libańskiej!

na warsztatach wspólnie wykonamy:
️ hummus z ciecierzycy
️ dip z Tahini
️ falafele
️ sałatkę z pomarańczy z fenkułem, cebulą i pestkami granatu
️ podpłomyki z cebulą fetą i kotlecikami z mięsa wieprzowego podawana z sałatką marchewkowo – pomarańczową
️ ciasteczka z ricottą i różą
️ m’hanncha z sosem daktylowym

Termin warsztatów:
2 lipca (wtorek) godz. 18:00 – 21:00
Cena: 170zł
Zapisy pod adresem: [email protected]
Liczba miejsc ograniczona.

Maja Skorupska – pasjonatka doskonałego jedzenia w wersji slow food, w wydaniu prostymi i na co dzień. Autorka bloga kulinarnego majaskorupska.blogspot.com, laureatka wielu konkursów kulianarnych, lektor języka angielskiego i fanka biegów długodystansowych. Uwielbia kuchnię włoską, ale czerpie, co najlepsze z różnych kuchni całego świata.

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła to projektu Less Plastic. Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.

Lokalizacja:
SPOT
Dolna Wilda 87
Poznań

Polecamy także:

sobota, 24 Paź

Jak połączyć komiks i tradycyjną technikę druku, jaką jest linoryt? Tego dowiecie się na warsztatach, gdzie pod okiem profesjonalistów stworzycie matrycę, nałożycie farbę i wydrukujecie „komiks” na prasie drukarskiej. Grupa