sobota, 16 Lis
SPOT

Uczestnicy poznają rodzaje owoców morza, metody rozpoznawania świeżości, sposoby przerabiania oraz różne sposoby przygotowania ich w domowych warunkach. Dodatkowo do owoców morza przygotujemy domową focaccię z suszonymi pomidorami i rozmarynem.

sobota, 16 Lis
SPOT

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT wraz z Pawłem Zasławskim zaprasza na warsztaty kulinarne dotyczące ryby. Uczestnicy poznają m.in. cechy charakterystyczne ryb metody rozpoznawania świeżości sposoby przerabiania (skrobanie, patroszenie, filetowanie) różnice

sobota, 16 Lis
SPOT

Uczestnicy poznają rodzaje owoców morza, metody rozpoznawania świeżości, sposoby przerabiania oraz różne sposoby przygotowania ich w domowych warunkach. Dodatkowo do owoców morza przygotujemy domową focaccię z suszonymi pomidorami i rozmarynem.

19.01 - 17.02
SPOT

Zaawansowany kurs dla osób pracujących w branży winiarskiej i gastronomii oraz dla niezwiązanych z branżą miłośników wina. Kierowany do osób, które chcą pogłębić wiedzę winiarską. Kurs szczegółowo porusza tematykę uprawy