19.01 - 17.02
SPOT

Zaawansowany kurs dla osób pracujących w branży winiarskiej i gastronomii oraz dla niezwiązanych z branżą miłośników wina. Kierowany do osób,

czwartek, 23 Sty
SPOT

Razem z Sandrą Sowińską przygotujemy najpopularniejsze tajskie potrawy prosto z Azji. Przeniesiemy się w świat oryginalnych dań, świeżych limonkowo-kolendrowych aromatów

sobota, 25 Sty
SPOT

Uczestnicy poznają rodzaje owoców morza, metody rozpoznawania świeżości, sposoby przerabiania oraz różne sposoby przygotowania ich w domowych warunkach. Dodatkowo do

sobota, 25 Sty
SPOT

Uczestnicy poznają rodzaje owoców morza, metody rozpoznawania świeżości, sposoby przerabiania oraz różne sposoby przygotowania ich w domowych warunkach. Dodatkowo do

sobota, 25 Sty
SPOT

Uczestnicy poznają cechy charakterystyczne ryb, metody rozpoznawania świeżości, sposoby przerabiania (skrobanie, patroszenie, filetowanie) oraz różnice między pieczeniem a gotowaniem w

niedziela, 26 Sty
SPOT

Razem z Sandrą Sowińską przygotujemy najpopularniejsze azjatyckie potrawy. Przeniesiemy się w świat oryginalnych azjatyckich dań i aromatów. Na warsztatach wspólnie

wtorek, 28 Sty
SPOT

Uczestnicy na kolejnych warsztatach z Mają Skorupską wspólnie przygotują francuskie dania pamiętając o głównych zasadach kuchni francuskiej takich jak: dokładność,

czwartek, 30 Sty
SPOT

Uczestnicy na kolejnych warsztatach z Mają Skorupską wspólnie przygotują włoskie dania z różnych regionów. Menu: crostini z pesto z rukoli

środa, 5 Lut
SPOT

Uczestnicy na kolejnych warsztatach z Mają Skorupską wspólnie przygotują włoskie dania z różnych regionów. Menu: crostini z pesto z rukoli